Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА. КАТАЛОГ. Качество от Германия. Промоции до 19-и декември!
ЕВТИНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ХЕМАТИТ. ПРОМОЦИИ до 19-и декември!
НОВО! Магнитни гривни за глезен "Елит". Отстъпки до 19-и декември.
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН "Меркатор". Качество от Германия. Атрактивна промоция до 19-и декември!
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "Меркатор". Качество от Германия. БЕЗКОМПРОМИСНО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ! Промоция до 19-и декември.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ "Меркатор" (ЕДИНИЧНИ И СЕМЕЙНИ). Качество от Германия. Атрактивни намаления до 19-и декември!
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода.
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
МАГНИТНИ ГРИВНИ ЗА ВИСОКО КРЪВНО.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
Как да смъкнем високото кръвно без лекарства! Един отговор, който никой не ти казва.
КОИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ ПОВЛИЯВАТ С МАГНИТОТЕРАПИЯ.
КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ.
СЕРТИФИКАТИ, СТАНОВИЩА, ПАТЕНТИ.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ с БОНУСИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ до 19-и декември.
КОМБИНИРАНИ ПРОМОЦИИ до 19-и декември! ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!
ГОРЕЩИ ОФЕРТИ НА ДЕНЯ за лоялни клиенти. ГРАБНИ САМО ДНЕС!
ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!
НОВИНИТЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.
НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ В РАЗЛИЧНИ ФОРУМИ И САЙТОВЕ.
БОРСА МЕРКАТОР. Търговия на едро с магнитни гривни и пособия.
Неработни дни поради планирана профилактика и семинари през 2017 година.

Потребителска кошница
Продължи

АРТТЕРАПИЯ. Мандали.

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

 

ЛЕЧЕБНИ ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ

Мандала е тибетската дума за колело и във физическата форма на изкуството представлява кръг на вяра, осъзнаване, просветление, любов, изразяване на различни чувства и емоции. В арттерапията мандалата е сюжетна или абстрактна рисунка, представена като композиция в кръг. Смята се, че по своята същност мандалата представлява визуално средство за постигане на определени състояния на съзнанието и в различните религиозни вярвания е начин за доближаване до Бога.

На санскритски (езикът на древна Индия) думата  Мандала (मण्डल) има две значения - Кръг и Център. Кръгът представлява видимият външен свят, Вселената, а Центъра - вътрешният свят на тялото и душата. Мандалите са с формата на кръг, концентрични окръжности, фигури в окръжност. Използват се като символи за вдъхновение, медитация, зaкрила и лечение. При наблюдение на мандалата се усещат положителни чувства и емоции. Могат да бъдат нарисувани или направени от най-различни материали.
Мандалата е картина, която може да разкаже история, да опише пътешествие, което си поел, да покаже и изясни връзката между всеки един от нас и вселената. Tя ни учи, че във всяко човешко същество има място за красота, мечти, свобода; и че мечтите на всеки за щастие, любов и успехи са различни. Тя може да ти бъде водач в намирането на отговорите на твоите най-съкровенни търсения, въпроси и желания, да ти помогне да бъдеш доволен от твоя живот и всичко, което те заобикаля. Мандалата е образна картина на света, условна структурна схема на микро и макрокосмоса. Съзерцанието й създава усещане на мир и спокойствие. Засилва фокуса и концентрацията.

Мандалите са не само красиви като изображение, но имат и лечебно действие, зареждат тялото с енергия, повдигат духа и самочувствието. Затова те са най-подходящи за дома и офиса.

Поставете мандалата близо до компютъра за визуално успокоение и с наслада ще се възхищавате на фигурите и цветовете. Сложете мандала  в някоя стая или в банята, или някъде другаде във вашия дом, където да я виждате по-често. Използвайте мандала в офиса си (на работното място), в приемна, в кабинет, във фоайе, зала, магазин, клиника, в автомобила... навсякъде, където прецените или смятате, че имате нужда. Позитивната енергия ще бъде привлечена във вашия живот.

Мандалите съществуват от древни времена. Съществуват и днес и са използвани в много култури и религии като: Индийската, Китайската, Тибетската и Индианската. Почетени са в Будизма, Християнството, Таоизма и Хиндуизма чрез изкуството.

В нашия сайт ние ви предлагаме каталог с над 180 различни мандали, всяка във вид на уникална маслена картина в рамка в три размера: 30Х30; 40Х40 или 50Х50 см.

 

Изберете мандалата, която ви допада най-много! Не забравяйте при поръчка да впишете номера на избраната от Вас мандала в поле „Продукти". 

Всяка картина-мандала е неповторима и нашите художниоци си запазват правото на малки творчески промени без да нарушават цялостния вид, концепцията и основния цветови фон.

КАТАЛОГ на МАНДАЛИТЕ. повече информация...
КАТАЛОГ на МАНДАЛИТЕ.
 

Изберете своята мандала! Запомнете номера! Поръчайте УНИКАЛНА МАСЛЕНА КАРТИНА В РАМКА размер: 30Х30см; 40Х40см; 50Х50см!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА  на скандални цени.

Как да поръчам?


Маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"!

ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 30Х30. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.


Маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"! ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 40Х40. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.


Маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"! ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 50Х50. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.