Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА. КАТАЛОГ. Качество от Германия. Промоции до 14-и декември!
     Описание.
     Стандартни магнитни гривни с допълнителни елементи.
     Елитни магнитни гривни. Качество от Германия.
     Луксозни магнитни гривни. Качество от Германия.
     Елитни магнитни колиета. Качество от Германия.
     Подаръчни кутии.
     Как да избера размер (дължина) на гривна? Как се регулира дължината?
     Почистване и поддържане на магнитните бижута.
ЕВТИНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ХЕМАТИТ. ПРОМОЦИИ до 14-и декември!
НОВО! Магнитни гривни за глезен "Елит". Отстъпки до 14-и декември.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "Меркатор". Качество от Германия. БЕЗКОМПРОМИСНО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ! Промоция до 14-и декември.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ "Меркатор" (ЕДИНИЧНИ И СЕМЕЙНИ). Качество от Германия. Атрактивни намаления до 14-и декември!
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН "Меркатор". Качество от Германия.
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода.
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ с БОНУСИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ до 14-и декември.
ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИИТЕ до 14-и декември.

Потребителска кошница
Продължи

ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ И КОЛИЕТА. КАТАЛОГ. Качество от Германия. Промоции до 14-и декември!

Описание.

Qualität aus Deutschland.

За разлика от мощните гривни от титан, волфрам, MAGNETIC POWER, балансиращи и други подобни, магнитните гривни и колиета Меркатор въздействат с ССМ магнитно поле, близко до земното, до природата, имат доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА!

Важно! В защита на Вашите интереси! Ако видите подобен на наш продукт в друг сайт на по-ниска цена, не гарантираме за неговата оригиналност! Моля, сигнализирайте ни!

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ ПРОДУКТИ, ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ, НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ АРТИКУЛИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.


ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.

Внимание! Продуктите, обозначени с са в промоция до 20:00 ч. на 14 декември 2018 г. или до изчерпване на рекламните количества.

Промоциите са валидни САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА.

НОВО! При закупуване на две и повече елитни и/или луксозни гривни получавате безплатни подаръчни опаковки!

ВАЖНО! При поръчка по телефона допълнително се заплаща Такса обслужване в размер на 12 (дванадесет) лева.

Защо да се доверим напълно на магнитната бижутерия Меркатор? Магнитните гривни (затова се наричат магнитни, а не титанови, волфрамови, гривни от хром, мощни или балансиращи) са предназначени да създават магнитно поле с контролирани параметри, което да осигурява ефективна дълбочина на проникване в организма (над 30 мм) и оттам - ефикасно действие. Това се постига с магнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets).  Важно е, когато човек си купува  магнитна гривна, да знае, че тя е клинично тествана и по отношение на параметрите на създаваното от нея магнитно поле отговаря на изискванията на международните организации. Важно е тази гривна да има положителен ефект, да действа по предназначение и да няма странични явления. Това се постига със строг контрол на параметрите на магнитното поле - интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение, а не с рекламно тройно/петорно действие или с "мощни" магнити със съмнителен произход.

Магнитната гривна действа със своето ССМ магнитно поле върху преминаващата кръв през ръката, върху хемоглобина (желязото) и подобрява кръвообращението и кръвооросяването до всяка клетка в организма. Кръвта се насища с повече кислород, става по-лека, по-лесно течлива и това разтоварва сърдечната помпа. Магнитното поле на оригиналната магнитна гривна Меркатор постепенно отмива холестероловите плаки по стените на съдовете, подобрява еластичността на кръвоносната система и регулира кръвното налягане.

Магнитните гривни и колиета Меркатор са клинично тествани, отговарят напълно на изискванията на СЗО и са признати за гражданско потребление с доказан терапевтичен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."  

Оригиналната медицинска магнитна гривна е един изключително атрактивен артикул, който стана много популярен, съчетава в себе си качествата на здравословен продукт и в същото време е ефектно, красиво и скъпо бижу. Патентована е в Япония, а по-късно е тествана и усъвършенствана в лабораториите на Брауншвайгските изследователски институти в Германия.

Изработка: Изработена е от специална неръждаема медицинска  стомана 316 LN, използвана в хирургията, върху която на места е нанесено златно покритие. Върху вътрешната повърхност е положен екологичен пластичен филм, който изолира кожата на ръката от директно съприкосновение с метала. Предлага се в над 20 модела, така, че да задоволи и най-изискания вкус.

Действие, показания:      Действието на гривните се обосновава на вградените неодимови магнитни дискове със сложно разпределени полюси, които създават еквивалентно постоянно биомагнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets) - концентрично-кръгов магнетизъм (полюсна конфигурация, призната за гражданско потребление от СЗО с доказано действие без вредни ефекти). ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор е много близко по основните си параметри (интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение) до естественото Земно магнитно поле, до природата.

Това магнитно поле действа върху хемоглобина (желязото) на непрекъснато преминаващата през ръката кръв. Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвообрaщението и кръвооросяването, цялостното действие на кръвоносната система и вече и от много наши клиенти знаем, че в един по-дълъг период, макар и в тесни граници регулира и кръвното налягане. Хипертония не се лекува. Един медикаментозно зависим хипертоник взема лекарства до края на живота си. Но с постоянното носене на гривната, посредством подобреното оросяване и отмиване на холестероловите (атеросклеротични) плаки по стените на съдовете, поне до хипертонична криза вероятността да стигне е малка. Възможно е да се намалят, дори да се спрат в определен период  лекарствата. Гривната повлиява някои видове сърдечно-съдови заболявания - исхемична болест на сърцето, миокардиосклеротична атеросклероза, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт. Има и болкоуспокояващ ефект в областта на ръката, на която се носи - при схващания, мускулни проблеми, ревматоидни процеси, ставни болки, плексити, възпалителни процеси, заболявания, свързани с инервирането и  др. Облекчава умората. 

Хемоглобинът е основният транспортен белтък на кръвта, свързващ и пренасящ кислорода и въглеродния диоксид към и от  клетките. В структурата на всяка молекула хемоглобин има по 4 заредени железни атома, които са подвластни на физичните закони в магнитното поле. Именно този принцип заляга в основата на приложението на магнитните гривни за здравни цели. На диаграмата на кръвопотока горе е показано нагледно как след прилагане на ССМ магнитно поле, движещите се хаотично червени кръвни клетки в кръвоносните съдове се разделят в резултат на ССМ поляризацията и се ориентират в определено направление. Това увеличава общата ефективна клетъчна повърхност, клетките (еритроцитите) приемат повече кислород и освобождават по-голяма енергия.
ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор, осигурява висока ефективност на действие чрез проникване на магнитния поток в организма на дълбочина от 30 до 40 мм.  

Допълнителни показания с намагнитена вода: При използване и на други щадящи средства като намагнитена вода се постигат ефекти като регулиране на кръвната захар, размиване на камъни в бъбреците и жлъчката, подобряване дейността на стомашно-чревния тракт и др. Диуретичното действие на намагнитената вода е причина за намаляване на отоците от сърдечен произход. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. С