Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА и ОБЕЦИ 'Меркатор'. Каталог. Цени. Качество от Германия. Промоции до 9-ти юли!
ТЕРАПЕВТИЧНИ ЕНЕРГИЙНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ 'Меркатор'. Ново. Хитът в Япония. Промоции до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ ССМ магнитни обеци за ОТСЛАБВАНЕ 'Меркатор'. Без диети и фитнес! Промоция до 9-ти юли.
Магнитни гривни за глезен 'Меркатор'. Отстъпки до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ 'Меркатор'. Качество от Германия. Безкомпромисно действие на ССМ магнитно поле! Промоция до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН 'Меркатор'. Качество от Германия. Промоция до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ (единични и семейни) 'Меркатор'. Качество от Германия. Атрактивни намаления до 9-ти юли!
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода. Меркатор. ПОЛЗИ!
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
КОНСУЛТАЦИИ по магнитотерапия.
НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ и КОМЕНТАРИ в различни форуми и сайтове. Меркатор.
     ПРОДЪЛЖЕНИЕ 2-ра част
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ. Меркатор.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ 'Меркатор' с БОНУСИ за лоялни клиенти до 9-ти юли.
ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИИТЕ до 9-ти юли.

Потребителска кошница
Продължи

НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ и КОМЕНТАРИ в различни форуми и сайтове. Меркатор.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ 2-ра част

Puls.bg

Наско Тафрев 23.01.2020 13:32

много сам доволен от гривната и обслужването много коректна фирма Меркатор

 

Мила Милева 23.01.2020 13:37

Почти всички останали сайтове, освен Меркатор, продават китайски гривни ментета. Те са на един и същ собственик - МБраслетс, Бай-козметикс, За-теб, Магазинчо, Магазин РЕНИ. Не им вярвайте! Освен, че ви лъжат с имитации, които купуват за 7-8 лв, а продават за 60 лв, тези хитреци са пуснали няколко сайта за да ви заблуждават и да обсебят тематично пространство.

Прочети повече ...

 

obqvi.mobi . . . Смъкнах холестерола, хапчета за кръвно много рядко пия . . .

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 

от mishellapril » 22 Ное 2010 11: 28 

Ползвам магнитната гривна от Меркатор от близо 2 години. Изключително съм доволна от нейното действие. Преди да нося гривната страдах от много силно главоболие, сега съм по-концентрирана, по-работоспособна, изчезнаха болките в горните шийни прешлени и схващанията сутрин, и най-хубавото – отървах се от досадното главоболие! Освен положителното влияние, гривната има изящен дизайн, може да се съчетава с други бижута и е един страхотен подарък за всякакъв повод. Доверете се на Меркатор, ще получите качество с позитивно въздейсвтие на добри цени.

 

napazar.eu . . . С магнитната гривна Меркатор . . . оправих кръвното.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 
от lily10 » 15 Сеп 2010 17: 47 

Магнитната гривна „Меркатор“ е страхотна! Майка ми има такава и е много доволна.

 

napazar.eu От 5 години нося магнитна гривна на фирма Меркатор и от 4 години забравих за лекарствата.

Re: МАГНИТНА БИЖУТЕРИЯ. МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА, ПЕРЛИ, ОБЕЦИ. 
от stefi_ko » 14 Юли 2009 11: 51 

Аз имам магнитна гривна, наколенки и магнитен колан на Меркатор от близо 2 години. Колана ползвах за коксартроза около 6 месеца. Сега нямам болки и съм го сложила под калъфката на възглавницата, така, че да спя върху него. Съня ми се възстановаи, спряха болките в тилната област. Гривната е постоянно на ръката ми, отшумяха бодежите в сърдечната област, спря виенето на свят. Чувствам се добре. Радвам се, че Меркатор вече имат свой сайт в интернет.

 

Защо магнитите дават здраве …

Д-р Венелин Кьосев – физиотерапевт и специалист по акупунктура

Магнитотерапията е позната в лечението и възстановяването от хиляди години. Много от древните цивилизации са използвали лечебните свойства на магнитите и съществуват немалко писмени и исторически доказателства затова. Сред тях са египтяните, индийците, арабите, гърците и евреите.

В наши дни за лечение и профилактика използваме т. нар. неодимови магнити, които са по-малки и по-здрави от другите видове магнити, като същевременно запазват магнетичните си свойства в продължение на хиляди години. Те са постоянни магнити, направени от сплав на неодим, желязо и бор и се вграждат в магнитни гривни и колиета. Никога не трябва да забравяме, че лечението с магнити е съпътваща терапия, подчертава специалист по акупунктура и физиотерапевт д-р Венелин Кьосев.

Тя може да повлияе редица състояния, но не бива да гледаме на магнитотерапията като на панацея. Все пак, лечението с магнити може да повлияе на изчистване на токсичните и ненужните вещества от кръвта и да ускори оздравителните процеси при счупвания на кости, категоричен е д-р Кьосев.

С магнитна терапия можем да намалим болките в гърба, главата, мигрената, зъбите, менструалните болки. Нещо много любопитно – магнитотерапията оказва благоприятно действие и върху сексуалността и плодовитостта при мъжете.

 

Eфикасно ли е лечението с магнити?

Магнитното поле влияе на структурата на водата, а 80 процента от човешкия организъм е вода. Терапията може да съпътства основното лечение, а може да се прави и в домашни условия

Лечението с магнити е естествен метод, който е безопасен и лесен. Ефикасността му е доказана в повече от 85% от случаите. Те могат да се комбинират с традиционните терапии. Чрез тях се избягва злоупотребата с лекарства и вредни химични продукти.Известно е, че в магнитното поле всички химични реакции в организма ни протичат по-бързо, а жизнените процеси рязко се активират. Магнитът влияе на позиционната структура на водата, а в човешкото тяло 80% е вода.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА МЕРКАТОР!

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МЕРКАТОР СА ТЕСТВАНИ И ГАРАНТИРАНИ С ВИСОКО КАЧЕСТВО ОТ ГЕРМАНИЯ!

 

 

Магнитни гривни "Mercator"

Rufi Tsikova Пиша отново, защото съм силно възмутена. Преди да си купя гривна Меркатор се полъгах по евтините китайски от някакъв сайт magnitni-grivni.сom. За по-малко от два месеца китайската гривна се разпадна, олющи се, не усетих никакъв ефект. Е, изгърмях с 65 лева, но това ми е за урок. Вашата гривна купих за 79 лв и не е мръднала, много съм доволна. Благодаря!


Rufi Tsikova Оказа се, че още три сайта, които продават китайски гривни ментета са на същия собственик - buy-cosmetics.nеt, za-teb.nеt, magazin4o.сom. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ! Освен, че ви лъжат с имитации, които купуват за 7-8 лв, а продават за 60 лв, тези хитреци са пуснали няколко сайта за да ви заблуждават и да обсебят тематично пространство. Измамници!


Vladimir Ivanov Rufi Tsikova, абсолютно вярно! Сестра ми се опитала да напише отзив за лошото качество и за безполезността на гривната, която получила, а те на нейното име написали отзив с хвалебствия. Всичките им отзиви са измислени иняма как да е друго, след като продават боклуци. Общо са 4 сайта на един собственик. Пълен измамник!


ВЧ Много хора се оплакват от китайските ментета и вече е сезирана КЗП. Имам гривна Меркатор и се справих с кръвното и захарта. Доволен съм и благодаря!

    < няма продукти към тази категория >