Продукти
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ, КОЛИЕТА и ОБЕЦИ 'Меркатор'. Каталог. Цени. Качество от Германия. Промоции до 9-ти юли!
ТЕРАПЕВТИЧНИ ЕНЕРГИЙНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ 'Меркатор'. Ново. Хитът в Япония. Промоции до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ ССМ магнитни обеци за ОТСЛАБВАНЕ 'Меркатор'. Без диети и фитнес! Промоция до 9-ти юли.
Магнитни гривни за глезен 'Меркатор'. Отстъпки до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ 'Меркатор'. Качество от Германия. Безкомпромисно действие на ССМ магнитно поле! Промоция до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛЕН МАГНИТЕН КОЛАН 'Меркатор'. Качество от Германия. Промоция до 9-ти юли.
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ПОСТЕЛКИ (единични и семейни) 'Меркатор'. Качество от Германия. Атрактивни намаления до 9-ти юли!
ОТСЛАБВАНЕ без диета с магнитна вода. Меркатор. ПОЛЗИ!
АРОМАТЕРАПИЯ. Здравословни ортопедични възглавници.
БИЛКОЛЕЧЕНИЕ. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
АРТТЕРАПИЯ. Мандали.
КОНСУЛТАЦИИ по магнитотерапия.
НЕЗАВИСИМИ МНЕНИЯ и КОМЕНТАРИ в различни форуми и сайтове. Меркатор.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ. Меркатор.
Промоции
МАГНИТНИ ГРИВНИ 'Меркатор' с БОНУСИ за лоялни клиенти до 9-ти юли.
ВАЛИДНОСТ НА ПРОМОЦИИТЕ до 9-ти юли.


 

Вдясно горе от всеки наличен продукт в нашия сайт има картинка на потребителска количка с надпис "купи".                                               

За да поръчате избрания продукт, кликнете с левия бутон на мишката върху тази картинка и Вашият артикул се запаметява в главната Потребителска кошница.

Ако искате да поръчате още продукти, кликнете върху "Върни се към пазаруване" и повторете процедурата с всеки следващ избран артикул. Всички избрани продукти се запаметяват в Потребителската кошница и автоматично се пресмята общата сума. Ако погрешно сте добавили продукт, можете да го премахнете в съответния ред като кликнете върху указания знак (позиция 1 или 2). Ако желаете да премахнете всички добавени артикули, натиснете "Изчисти"!

След като се уверите, че сте избрали желаните от вас продукти, кликнете върху прозорчето "Продължи" и попълнете прилежно формуляра по-долу на кирилица. Поле "Най-близък офис на Еконт за получаване" попълнете само в случай, че желаете да получите вашата пратка в офис на Еконт. Можете да изберете най-близък офис на Еконт като въведете населено място и адрес в Офис локатор. Ако сте поръчали магнитна гривна, избрания размер запишете в поле "Продукти".

Накрая кликнете върху "Направете поръчка", след като се запознаете с Условията за ползване и Начините на плащане и доставка.

Ако сте кликнали върху  "Продължи" и все пак решите да направите корекция на избраните продукти, можете да се върнете стъпка назад (горната картинка) като натиснете Потребителска кошница долу.  

Най-накрая, след като направите поръчката и тя е приета без забележки, ще видите следния надпис:

На посочения от вас имейл адрес ще получите автоматичен отговор потвърждение с данните, които сте попълнили. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ ДАННИ И АКО ОТКРИЕТЕ ГРЕШКА В ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР, ПОЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ. 0878601056 ЗА ДА БЪДЕ КОРИГИРАН ИЛИ ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР НА АДРЕС mercator1@abv.bg!  Ако не получите съобщение, това означава, че сте написали грешен имейл адрес. МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВЕРНИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС!

 


 

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Обмислете преди да поръчате! Веднъж, след като Вашата поръчка е придобила статус "ПРИЕТА" (потвърдена е с e-mail във Вашата електронна пощенска кутия), Вие не можете да я променяте. Можете да я променяте само докато тя е в статус "ИЗЧАКВАЩА" (неприета и непотвърдена).  

 

 

Приемането на Условията за ползване е равнозначно на сключване на договор с Меркатор Г ЕООД в пълно съoтветствие със Закона за задълженията и договорите.